Information omkring bestilling og betaling af registreringsafgift

Her finder du alt den information du skal bruge i din overvejelser omkring at betale fuld registreringsafgift på din næste drømmebil. Inden for meget kort tid kan du få udleveret nummerplader i din lokale DEKRA Synshal, og være godt og sikkert kørende fra start. Vi står for det praktiske og guider dig godt igennem processen, på en enkelt, gennemsigtig og forståelig måde.

Prisliste

Der er nogle omkostninger for dig som kunde, som gør sig gældende ved betaling af registeringsafgift. Vi har et enkelt og gennemsigtig koncept, så du altid har noget du kan regne med og budgetter efter.

Forhåndsvurdering
1 stk.: Kr. 299,-
2 stk.: Kr. 240,- (Spar ~20%)
3 stk.: Kr. 199,- (Spar ~33%)
Endelig værdifastsættelse
2% af den vurderede registeringsafgift
Minimum kr. 2.500,-
Maksimal kr. 10.000,-
Nummerplader
Kr. 1.180,- personbil eller varebil
Kr. 590,- motorcykel
Gebyr for udlevering af plader
Kr. 250,-
Alle priser inkl. moms

FAQ

Hvor hurtig får jeg en forhåndsvurdering?

I almindelig arbejdstid, forventer vi at kunne give dig en forhåndsvurdering og dermed svar inden for en times tid. Forhåndsvurderingen kommer til dig på mail.

Hvordan betaler jeg den fulde afgift?

Når du modtager forhåndsvurderingen vil du modtage instruktioner omkring hvordan du indbetaler bilens registreringsafgift samt de aftalte gebyrer. Er du i det mindste i tvivl er du altid velkommen til at kontakte Dansk Motor Finans' kundeservice på 70261515 eller tax@danskmotorfinans.dk

Hvem indestår for den beregnede afgift?

Det gør vores samarbejdspartner Dansk Motor Finans A/S. Dansk Motor Finans A/S vurderer registreringsafgifter for mere end 700 danske bilforhandlere, og har derfor ekspertisen og den nødvendige viden omkring produktet. Det gør at du er i trygge hænder fra start til slut.

Hvor kan jeg få udleveret nummerplader?

Det får du i en af DEKRA Bilsyns landsdækkende synshaller. Du kan gå til dette link, for at se din nærmeste synshal. Klik her.

Kan jeg få plader med det samme, når jeg er til toldsyn?

Det kan du tro. Imens en af vores kyndige synsmedarbejdere toldsyner din bil, beregner Dansk Motor Finans registreringsafgiften for dig. Inden du forlader synshallen, er du kørende i din nye importbil.